57 деца взеха участие в регионално състезание „Действия при наводнения и последващи кризи”.

57 деца взеха участие в регионално състезание „Действия при наводнения и последващи кризи” в село Бошуля.

То се проведе на 20 октомври на територията на Учебния полигон за реакция при наводнения към РДПБЗН-Пазарджик, който е базиран в септемврийското село Бошуля. Участниците бяха обособени в три отбора, представящи областите Пазарджик, Пловдив и Кърджали.

Децата взеха участие в общо пет състезателни игри. Основната цел на състезанието бе да провери, както практическата, така и теоретичната подготовка на подрастващите, свързани с адекватната реакция по време на наводнения. В крайното класиране първото място бе заето от учениците от ОУ „Д-р Петър Берон” в гр.Кърджали, следвани от представителите на СУ „П.Р.Славейков” гр.Пловдив и Спортното училище в гр.Пазарджик.

Участниците получиха награди от името на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”, които им бяха връчени от директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Ангелов. 

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

ЦИК: Няма къде да се съхраняват машините за гласуване

Прочети следваща

ИМУЩЕСТВО, ОТНЕТО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА ПО ДЕЛА, СПЕЧЕЛЕНИ ОТ КПКОНПИ, Е ПРЕДСТАВЕНО ПРЕЗ М. ОКТОМВРИ НА МЕЖДУВЕДОМСТВЕННИЯ СЪВЕТ ЗА ПРИЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО МУ

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *