3 НОЕМВРИ 2022 – „ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ” В АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД – Пазарджик

За поредна година Административен съд – Пазарджик организира „Ден на отворени врати“, който ще се проведе на 03.11.2021 г. (четвъртък) от 09,00 до 15,00 часа в сградата, в която функционира съдът, с адрес: гр. Пазарджик, ул. „Константин Величков“ № 20, ет. 5 (сградата на Изчислителния център).

Инициативата ще се реализира под надслов „Открито за съдебната власт“, с темата на събитието „15 години Административен съд – Пазарджик. Съвременните будители“. 

В рамките на инициативата, в партньорство с ПМГ „Константин Величков“ – гр. Пазарджик, с ученици от 12а клас, под ръководството на ментори – съдия, прокурор, адвокат, юрисконсулт, съдебен секретар и служители от ОЗ „Съдебна охрана“ – Пазарджик ще бъде проведен симулативен съдебен процес, с начален час 9,00 часа.

В деня на отворени врати каним всички желаещи да посетят  Административен съд – Пазарджик и да се запознаят със структурата и дейността на съда, с организацията на работа на съдиите и съдебната администрация, с възможностите на Единния портал за електронно правосъдие и електронното правосъдие.

В часа за разпределяне на постъпилите в съда дела председателят ще представи начина на разпределяне чрез Централизираната система за разпределение на делата на Висшия съдебен съвет.

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Вежди Рашидов: Трябва разумът да надделее, ако не – ще върви фактурата за българския народ

Прочети следваща

Професор Валентин Караманчев е носител на Националната награда за чистота на българския език „Д-р Иван Богоров” за 2022 година

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *