Служители от Община Царево с велосипед на работа

Във връзка със специалното отношение на администрацията към природата, както и към здравето на служителите в най – морската южна администрация, Община Царево развива идеята: ,,С велосипед на работа”
В малкия морски град велосипедът е най- бързият и удобен транспорт. В тази връзка и във връзка с популяризиране на използване на велосипеди, общинската администрация в Царево дава пример за това как да съчетаваме полезното с приятното.
Днес бяха раздадени 20 велосипеда на служители от общинска администрация лично от кмета инж. Георги Лапчев, като това е първата стъпка  от един по мащабен проект, който ще се случва именно по отношение на здраве за хората и чиста околна среда.
Посредством проекти – ,,Пътища към наследството” № CB 005.2.21.092 и проект – ,,Велосипедни алеи в Къркларели и Царево”№ CB 005.2.21.080 по програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ – ИНН ТГС България – Турция, Община Царево закупи 20 броя велосипеда марка SPRINT, модел- APOLON PRO – планински велосипед.  Предвидено е общинската администрация да ги използва и да се придвижва до работното място.
Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Андрей Гечев е новият областен управител на Пазарджик

Прочети следваща

Д-р Емил Кабаиванов: В Априлската епопея най-високо, силно и светло блести името на Клисура!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *