Пеевски: Дребни интриганти мътят и моята, и главата на Доган – ДПС ще бъде монолитно и ще бъдем заедно

“ДПС не се разцепва. С Ахмед Доган ще бъдем заедно” – това заяви в кратък коментар председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента по повод напрежението в движението.

“Може да сме имали принципни различия по тези теми. Прибързана радост на проруските партии и на други партии.

ДПС ще бъде монолитно.

С г-н Доган, както двамата сме го правили, ще бъдем заедно и ще има все по-добри резултати. На никого няма да позволим да цепи, да интригантства.

Моите различия са към определени хора. Искам да се чуват регионите. Когото не харесват хората, не искам да е депутат, да се бърка за организациите и да потиска и мачка хората”, каза Пеевски.

“Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно. ДПС ще бъде монолитно и ние с г-н Доган ще бъдем заедно“, допълни той.

“Г-н Чакъров си има точни функции, да си ги изпълнява. Всички в момента търсят конфликти. Няма да получите новина за ДПС.

Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно. Това искат и организациите. ДПС няма да се разцепи. Няма да позволя на дребни интриганти, които в момента мътят неговата и моята глава, да разцепят партията“, каза той.

За втория мандат няма подкрепа. Призовавам президентът да не бави процедурата. Да отидем и ще го върнем веднага.

Третият мандат също няма да е успешен. Отиваме на избори – огромна грешка. Всички по места искат правителство. Трябва да спрем с тези игри и да излъчим правителство”, завърши той.

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Официално Пазарджик с нов зам.-областен управител

Прочети следваща

Административен съд – Пазарджик обяви за недействителен избора за общински съветници в община Пазарджик на изборите на 29 октомври

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *