Открита бе обновената детска градина „Ана Козинарова“ в град Клисура

С водосвет за здраве и благоденствие бе открита изцяло обновената детска градина „Ана Козинарова“ в град Клисура. На тържеството присъстваха кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, председателят на ОбС Карлово Доньо Тодоров, кметът на град Клисура Генка Тодорова, заместник-кметовете Антон Минев, Данка Зидарова-Люртова и Николай Цветков, както и секретарят на община Карлово – Стефан Стефанов.

Директорът на детското заведение Мария Каменова изказа своите благодарности към кмета д-р Кабаиванов и целия екип от специалисти, които са работили за реализирането на проекта по реконструкция, ремонт и оборудване на детската градина. Сградата е изцяло реновирана, с изградена нова топлоизолация. Извършени са основни ремонтни дейности на покривната конструкция, подовите настилки, спалните помещения, занималните, санитарните помещения и кухненския блок. 

Д-р Кабаиванов поясни пред всички присъстващи, че за този проект с осигурените по него европейски средства, се работи от няколко години, за да бъде днес той реалност. Според него удовлетворение от постигнатите резултати е възможността да се отглеждат и възпитават деца в такива прекрасни условия. 

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Назначиха нови областни управители на шест области в страната

Прочети следваща

Административният съд отхвърли жалбата и на „А1 България“ съобщи Корнелия Нинова

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *