Новият Ауди Q9 – първи СНИМКИ без камуфлаж

Германската компания Ауди подготвя нов голям кросоувър, който ще има три реда седалки. Той вече няколко пъти е попадал в обективите на фотошпионите, благодарение на което имаме възможност да си представим как ще изглежда новата кола.

Днес “най-големия” кросоувър на Ауди от гледна точка на индексите е Q8 – това е спортен паркетник, серийната версия на който бе представена през май 2018 година в рамките на автомобилния салон в китайския град Шънджън.Заснетият на снимките кросоувър по формата на каросерията и пропорциите си си прилича много с Volkswagen Teramont, като най-вроятно именно този модел ще бъде взет за основа на новата кола.
Предната част при това е оригинална: тестовите образци имат фирмената многоъгълна решетка на Audi и високо разположени тънки фарове. Отзад основната разлика ще е именно променената форма на страничните задни стъкла в задната част на автомобила.Съдейки по шпионските снимки, новият кросоувър ще получи високо разположени стопове, подобни на тези при Q8, нова врата на багажника и масивна броня.

 

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Протестът: Яхна ли “Възраждане” вълната на недоволство срещу сертификата?

Прочети следваща

Расте значително процентът на новозаразените с COVID-19 у нас

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *