Костадинов: Даваме 10-14 дни на Петков да махнат „зеления сертификат“

Възраждане“ ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат на разговорите при премиера. Решението обяви председателят на партията Костадин Костадинов във видео публикувано във Фейсбук.

„Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината – странно, че моята изтича в неделя, неговата – в петък, ще покани представители на протестиращите, сиреч на „Възраждане“ да започнат разговори, посочи той. Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дена срок, в който да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на „зеления сертификат“ или за запазването му.“, каза Костадинов.

„Ние ще настояваме „зеленият сертификат“ да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито „Възраждане“, посочи той.

„Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест, посочи той. На следващия протест, аз ви гарантирам, ще влезем не само в НС, но и в МС, ако се наложи“, категорично заяви той.

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Американски дипломат отхвърли искането на Слави за отпадане на визите и заговори за македонското малцинство у нас

Прочети следваща

К-19 удари мощно парламента, заразена ексминистърка е контактувала с много депутати

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *