ИНФОРМАЦИЯ ДО ЖИТЕЛИТЕ И ПРЕМИНАВАЩИТЕ ПРЕЗ ОБЩИНА КАРЛОВО ПО ГЛАВЕН ПЪТ I-6 СОФИЯ – БУРГАС

Във връзка с изпълнявания превантивен ремонт на пътен участък от републикански път I-6 в участъка от град Карлово до село Васил Левски е преустановено движението на всички ППС.

От началото на ремонта и към настоящия момент, независимо от усилията на строителите и подкрепата на органите на МВР, забраната грубо се нарушава, което води до некачествено изпълнение и пречи за напредъка на ремонтните дейности, застрашава живота и здравето на работниците.

Призоваваме водачите на ППС да използват указания обиколен маршрут, съгласно създадената временна организация на движението, а именно от град Карлово през село Марино поле.

Това ще допринесе за качествено изпълнение и в срок на предвидените ремонтни дейности, ще намали предпоставките за пътнотранспортни произшествия.

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ!

 

 

ПРЕСЦЕНТЪР НА ОБЩИНА КАРЛОВО

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

А1 отваря изцяло обновен магазин в центъра на Пазарджик

Прочети следваща

Днес във Велинград се проведе заключителна пресконференция във връзка с проекта „Ремонт, реконструкция и обновяване на детска градина в град Велинград”

One Comment

  • Водачите на ППС от община Карлово знаят и предполагам всички спазват обиколния маршрут,но всички други от страната масово се качват до центъра на кв.Сушица и се чудят накъде на тръгнат.Или непознават знаците и информационите табели или не са правилно поставени!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *