ГЕРБ няма да участва в преговори за други мандати в този парламент

„Правителството го отхвърлиха, моята работа беше до вчера“. Това заяви пред журналистите в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той беше категоричен, че коалицията ГЕРБ-СДС няма да участва в други преговори за кабинет в рамките на този парламент.

„Още вчера стана ясно, че отиваме на избори. Няма да участваме повече в преговори и това го казахме ясно на всички“, каза той.

„Моята работа беше да победя на изборите и то – категорично. „Неялово“, а „много потентно“, над 11%. Само че когато няма политическа класа и малките искат да диктуват на големите. Комбинацията в медиите „Борисов и Пеевски“ след вчера рухна. След мощните ви репортажи за „Величие“… Как някой ги плаши, как някой ще ги напазарува… Как щели да гласуват, как с трикове щели да направят кабинет. Всичко ви рухна вчера“, обърна се той към някои от журналистите.

Според Борисов, вчера всички са си показали лицата. „И лидерът на новата сглобка е Костадин Костадинов, новият „Пеевски“ в парламента“, каза Борисов.

Той се обърна някои медии, че дори не прикриват пристрастията си и „критикуват народа, че не е избрал ПП и ДБ“.

„Петков и Пеевски бяха ежедневно заедно, Христо Иванов и Пеевски бяха всеки ден заедно. Няма да ви позволя да връзвате две имена само за да ви оживеят плакатите или билбордовете. Защото не е истина и не е честно“, каза Борисов.

„Те си мислеха, че на ГЕРБ много му се управлява… Не, просто ние бяхме отговорни“, каза той.

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

„Величие“ вече ги натискали да гласуват с „Възраждане“, Марков нарече Ивелин Михайлов „семпъл ум“

Прочети следваща

Задържаха педофил в Пазарджик, гаврил се с деца в интернет

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *