Румен Радев отложи с ден връщането на мандата от БСП заради визитата на австрийския канцлер

Президентът ще приеме представители на ПГ на “БСП за България” във връзка с мандата за посочване на кандидат за министър-председател, съобщават от пресслужбата на държавния глава.

На 24 януари, вторник, в 10.00 часа  на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще приеме представители на парламентарната група на “БСП за България”, на която бе възложено да посочи кандидат за министър-председател.

По-рано вчера лидерът на левицата Корнелия Нинова обяви, че в понеделник БСП ще върне неизпълнен третия мандат за съставяне на правителство.

На 23 януари обаче у нас на работно посещение пристига федералният канцлер на Република Австрия Карл Нехамер по покана на българската страна.

Обезпечаването на охраната на българската граница и противодействието на миграционния натиск, както и прилагането на европейското право по отношение на Шенген, ще бъдат във фокуса на визитата, която е инициирана от държавния глава Румен Радев.

 

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Иван Гешев за аферата Nexo, разобличи поредната лъжа на Петков и Василев Това е мащабно разследване, което ще отнеме много време. Мога да кажа, че има защитен свидетел.

Прочети следваща

Корнелия Нинова БСП: Завеждам поредното дело срещу министър Никола Стоянов

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *