Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите на Хебър – Пазарджик и Левски-София

Снимка: Gol.bg

Тя ще се проведе на 5 март /неделя/ на стадион „Георги Бенковски” в гр.Пазарджик, а началото на мача е обявен за 14.15 минути. На спортното съоръжение са предвидени 1200 места за феновете на гостуващия отбор, тъй като това е максималния капацитет в сектора за гости. При неговото достигане няма да бъдат допускани повече зрители и ще бъде преустановена продажбата на билети. Около 4000 места са определени за привържениците на домакините. В деня на футболната среща касите за продажба на билети ще бъдат отворени в 10.00ч., те са три на брой, като едната от тях ще обслужва само привържениците на гостуващия отбор. Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 12.30 часа, като преди да бъдат допускани зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети. Съветваме всички граждани да носят със себе си документи за самоличност.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин, като с най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /бившия автопазар/. Въпреки това отправяме апел към зрителите, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадиона пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти или затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от областта, в това число жандармерия и „Специализирани полицейски сили” от Пловдив и София. Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град. 

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

„Булгаргаз“ предложи 14% по-ниска цена на газа за март

Прочети следваща

Паметникът на Шипка ще работи безплатно и с удължено време на 3 март

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *