Коалиция ГЕРБ-СДС Пазарджик регистрира листата си в РИК за участие в изборите

Както стана ясно преди дни, водач на листата за 13 МИР-Пазарджик отново ще бъде Екатерина Захариева. Тя, заедно с областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков, д-р Илиян Траянов и Малина Консулова-Златева присъстваха и регистрираха листата на коалиция ГЕРБ и СДС за участие в предстоящите две в едно – парламентарни и президентски избори.
ГЕРБ се явява отново с пълна листа от 18 кандидати. Листата е частично обновена спрямо предния път с 5 нови лица. В нея са намерили място доказани експерти в разнообразни области и лица ползващи се с голямо обществено одобрение. Седем жени и единадесет мъже, сред които трима лекари, четирима юристи, икономисти, предприемачи, инженери и педагози ще бъдат кандидати за народни представители.
За пореден път, освен вече познати имена с богат политически и експертен опит, е гласувано доверие и на перспективни младежи. Младите хора в ГЕРБ несъмнено имат своето дойстойно място в активната политика. Тяхното приобщаване и все по-отчетливо включване е израз на приемственост и показва нагледно, че са ценени.
Екатерина Захариева коментира, че по-различното при предстоящата кампания ще е това, че за съжаление все повече български граждани усещат това, за което ГЕРБ предупреждаваха, а именно, че държавата е хвърлена в хаос.
“Гражданите видяха, че така наречените “партии на промяната”, вече в два парламента не пожелаха да постъпят отговорно и да съставят редовен кабинет в действащ парламент, в който да се вземат важните за българските граждани решения”, коментира още Захариева.
В заключение Екатерина Захариева изрази увереност, че избирателите за пореден път ще гласуват доверие на коалиция ГЕРБ-СДС, защото това е единствената политическа сила, която може и знае как да сложи ред в този хаос.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ и СДС:
1. Екатерина Захариева – юрист
2. Найден Шопов – икономист
3. Димитър Гечев – икономист
4. Валери Вълков – строителен инженер
5. д-р Лозана Василева – доктор по икономика
6. Стефан Мирев – юрист
7. Валентина Кайтазова – педагог
8. д-р Илиян Траянов – лекар
9. Стоян Вълков – предприемач
10. Малина Консулова-Златева – адвокат
11. Петър Спасов – софтуерен специалист
12. д-р Георги Дойчев – лекар
13. Димитър Балабанов – енергетик
14. Лидия Панайотова – икономист
15. д-р Мария Шопова-Кънчева – лекар
16. Красимира Пейчева – икономист
17. Стоил Малинов – адвокат
18. Борис Димитров – финансист

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

ИТН също обявиха водачите на листите си

Прочети следваща

Поискаха оставката на Христо Иванов, заради недемократично ръководство

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *