Дегустацията на осолен и пушен паламуд впечатли всички на щанда на Община Царево

“Родният царевски паламуд е различен и много по-вкусен”
Дегустацията на осолен и пушен паламуд, местно производство на царевските рибари, в последния ден на туристическото изложение привлече вниманието на родните и чуждестранните туристи.
“Голяма е разликата между българския  паламуд, приготвен от вас и паламуда, който се продава в магазинната мрежа в големите градове. Заслужава си да посетим отново Рибния фест и община Царево.”
“Изключително сме впечатлени от щанда на Царево, за поредно лято ще сме в Лозенец”.
“Нямаме търпение за лятото в Ахтопол.”
Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Полските туристи се завръщат в Царево през сезон 2023

Прочети следваща

В карловското село Васил Левски почетоха Апостола

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *