Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Предложението дошло лично от лидера на партията Бойко Борисов миналата седмица. Тогава Хекимян имал лична среща с Бойко Борисов и е получил покана да бъде кандидатът за столичен кмет на ГЕРБ. Той заяви, че е получил уверение, че ще взима сам решенията, касаещи столичани.

“От 20 години живея в София, дойдох на 29 септември, когато започва и кампанията. През цялото това време като журналист съм критикувал, търсили сме решение проблемите на гражданите да бъдат решени”, коментира Антон Хекимян. “Визията ми за София е столицата да бъде още по-модерен и зелен град”, добави бившият шеф на Новините в bTV.

“19 години съм журналист, изминал съм пътя си през стажант, бил съм водещ на най-гледания сутрешен блок”, припомни Хекимян. Приемайки предложението, той искал да продължи да помага на хората, но от другата страна. “Искам да бъда близо до хората”, добави той.

“Основната ми мотивация е да направя най-доброто за гражданите”, добави журналистът. Първото нещо, което щял да направи, е да инспектира ремонтите.

“През целия си път съм стоял твърдо зад принципите на журналистиката”, категоричен е Хекимян. “Не съм се съобразявал с никого. Защото всяко съобразяване след това ти се отразява на челото”, подчерта той.

Хекимян заяви, че на него също не му харесва как са наредени жълтите павета в София, но когато сме се фокусирали върху това само, не можело да видим цялата картина.

“Тук сме не за да регистрираме кандидата за кмет. Тук сме, за да регистрираме победата”, подчерта Георги Георгиев, председател на Столичния общински съвет. Той определи Хекимян като “един от най-успешните българи” и като “най-големия критик” на партията.

Припомняме, че миналата седмица лидерът на ГЕРБ заяви, че предложението на партията за кмет на София е “нестандартно”, но добави, че “ще ви хареса”.

 

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

9 обновени улици откриха в Пещера

Прочети следваща

Проф. Ива Христова: Имате ли този нов симптом, ковид е

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *