Александър Димитров: Ще се провалят с гръм и трясък! Конфликт зрее между ПП и ДБ, а на изборите…

“След изборите партиите ще се разберат”, това мнение изрази политологът Александър Димитров, който е преподавател в УНСС.Партиите този път ще успеят да осъществят някакво разбирателство помежду си. Всеки ще чака последно раздаване на картите, да видят кой какво ще придобие в изборния ден.Мисля, че са узрели, вече са готови да преминат към най-разнообразни коалиционни споразумения само и само вече да се спре с това непрекъснато въртене на служебни кабинети”, коментира той пред БНР.

Политологът подчерта, че дълбоко го смущават епитетите, с които боравят политическите партии. “И то от политически сили, които имат претенции за интелектуално превъзходство”, добави той.

За “сватба” между партиите от “хартиената коалиция”, каквато очакват от “Демократична България” (ДБ), Александър Димитров каза, че това са сметки без кръчмаря. Според него има възможност да се получи така, че трите партии дори да нямат възможност за такава коалиция, да не получат повече от 110 депутати.

ДПС може би ще запазят същите гласове на изборите”, смята политологът. Според него обаче БСП са много застрашени като резултати.

Vinkmag ad

Pz-topnews.bg

Прочети предишна

Следващите парламентарни избори са на 2 април

Прочети следваща

Проф. Михаил Константинов:Около 2.9 млн. души ще гласуват на 2 април. Над 300 000 избиратели ще се върнат

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *